Cisco – Internet of Things and Cisco collaboration

Onsdag den 4. februar klokken 17:30  inviterer Datametrix og Cisco til årets første Girl Geek-arrangement! Meld deg på og få med deg to spennende innlegg fra to spennende damer, etterfulgt av lett servering og mingling!Internet of Things
Verden er i stor forandring. Internett som vi kjenner det står ovenfor enorme endringer i det over 50 milliarder nye enheter skal på nett de neste 5 årene. Dette gir fantastiske muligheter for nye applikasjoner og tjenester,  samtidig som man ser store utfordringer med å kunne levere alle tjenester med akseptabel kvalitet. Etterhvert som de fleste bransjer digitaliserer sin måte å jobbe på, blir nettet livsnerven for alt vi foretar oss. 
Trine Strømsnes, Director Partner and Commecial i Cisco, vil dele litt om Cisco Norge, og diskutere en av de trendene som vil ha stor betydning for oss alle fremover,  Internet of Things.
 
Cisco Collaboration
Samarbeid er en stor del av hverdagen til de fleste og det og ha en “bruker først” tilnærming er essensielt når Cisco utvikler nye samarbeidsløsninger. Det handler nødvendigvis ikke om hvor bra våre produkter er, men om hvordan produktene kan hjelpe personer og bedrifter til å gjøre samarbedet enda lettere. I et så stort og internasjonalt selskap som Cisco, er vi stolte av å ha en utviklingsavdeling i Norge med markedsledende produkter.
Kristin Sandhvem Huuse, Produktsjef i Cisco, vil dele informasjon om utviklingsarbeidet i Cisco Norge, og det å være et av verdens ledende selskaper innen videokonferanse med utvikling i Norge.