Hvem vil du nominere til prisen for Årets Girl Geek 2015?

 

 

girlgeek2015_facebook_banner

 

25. november er det duket for utdeling av Rosingprisene i regi av Dataforeningen. For andre gang har Girl Geek Dinners Norge fått det ærefulle oppdraget å dele ut prisen til Årets Girl Geek.

 

I 2014 var det Toril Nag, konsernsjef i Lyse, som vant prisen med denne begrunnelsen fra juryen:

”Toril Nag er en av Norges mest innflytelsesrike teknologer, og har bred styreerfaring fra både energi-, teknologi- og R&D-bedrifter. Hun får prisen fordi hun skiller seg ut ved å være en inkluderende ildsjel.”

Toril Nag Årets Girl Geek 2014

 

Nominasjonen av kandidater til årets pris er nå åpnet, og nå har du muligheten til å nominere kandidater til å stikke av med prisen for 2015. Fjorårets vinner sier dette om prisen:

”Da GGD ble etablert for ti år siden var det blant annet for å bygge ned gammeldagse stereotype oppfatninger av kvinner i tek. Prisen Årets Girl Geek bidrar til å vise mangfoldet i tek-yrker og mangfoldet av Girl Geeks, og derfor er dette en viktig pris.”

 

Kriteriene juryen vil legge vekt på er:

Prisen Årets Girl Geek vil gå til en person eller en gruppe som har har brutt barrierer, vist åpenhet og brukt teknologi på en inspirerende måte til å skape en stemme/produkt/verktøy som har gitt høy nytteverdi og/eller medført verdifull endring i samfunnet.

De nominerte kan være nordmenn av begge kjønn og i alle yrkesgrupper og typer nettverk/organisasjon/bedrift/forening. Juryen ser spesielt etter inspirerende rollemodeller innen teknologi og realfag!

 

For å nominere din kandidat

Du kan nominere en eller flere kandidater ved å klikke her

Juryen består av representanter fra landets Girl Geek-nettverk:

Oda Rønholt Nilsen Kristiansand, Gry Møller Fyrileiv Trondheim, Tone Klepaker Skartveit Stavanger,  Marianne Hagland Westerlund Bergen, samt Herdis Moldøen og Nina Alida Nordbø  (juryledere).

 

Årets jury vil holde deg oppdatert etter hvert som nominasjonene kommer inn og når finalistene presenteres 6. november, inviteres hele det teknologi-interesserte Norge til å stemme på sin favoritt!

Følg #åretsgirlgeek eller ditt lokale nettverk for oppdateringer om nominasjonene.

 

Girl Geek Dinners er et nettverk for jenter som jobber med eller er interessert i teknologi. GGD er internasjonalt, og i Norge er det nettverk i Oslo, Bergen, TrondheimStavanger, Kristiansand,  Førde og Østfold.